Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Teraszburkolat a környezetvédelem jegyében

|
Címkék : wpc burkolat

Amikor kialakításra kerül a kertben valamilyen terület, legyen az terasz, filagória, pihenőrész, gyerek-játszósarok, mindenki igyekszik praktikus mégis esztétikus tér létrehozására.

Hiszen senki nem szeretne órákat azzal tölteni, hogy takarítsa a burkolatra lerakódott szennyeződéseket, amelyek akár másnapra is már újra megjelennek.

És persze a közérzetünk is jobb lesz, ha a kialakított terület nem komor, egyszínű, hanem vidám, színes.

Figyeljünk a kertben lévő növényekre is.

Milyen csábító gondolat egy hatalmas lombú, nagy árnyékot vető fa alá telepíteni 1 kerti padot, akár 1 kisabb asztallal, ugye?

De mire is helyezzük azt a padot? Mert persze az is fontos lenne, hogy a pad alattunk ne himbálózzon, mint valami hajó a tengeren.

Viszont, valami olyan burkolatra lenne szükség, ami a meglévő fában nem tesz kárt, sőt a későbbi fejlődését sem gátolja.

Erre a legjobb megoldás: A WPC teraszburkolat!

Miért? Mert könnyen visszabontható, tehát, ha a fának vagy egyéb növénynek több helyre van szüksége, akkor azt a WPC teraszburkolatot könnyen elvághatjuk is, vagy kivehetünk belőle néhány darabot, ahogy az szükséges.

ÉS miért is annyira környezetbarát?

Nos, igaz, hogy maga a burkolat nem természetes anyag, viszont a kialakításának köszönhetően, nem szükséges a tisztításához erős vegyszereket használni, hiszen a kosz/por kevésbé tud beleragadni, mint például egy természetes kő burkolatba.

Rendkívül időtálló, és időjárásálló, ezért nem kell néhány évente lecserélni olyan indokkal, hogy "megette a nap/az UV sugárzás".

Próbálja ki Ön is, és biztosan elégedett lesz.

Tovább a WPC teraszburkolatokhoz...